Den helt afgørende forskel mellem de populære feriesteders strande og de danske er temperaturen. De seneste år har det danske vejr kun fristet til strandliv ganske få dage. Men vi danskere elsker jo at dase eller være aktive på en strand, så vi tager på badeferie så ofte som muligt.

Mallorca blev danskernes første ferieparadis - allerede i 1950’erne, da man med adskillige overnatninger undervejs kørte i bus til Barcelona og sejlede resten af vejen. Mallorca popularitet har holdt sig i mere end et halvt århundrede. Den lange, brede strand ved Alcúdia er en af Middelhavets smukkeste og mest børnevenlige.

Mens nogle tilbringer hele ferietiden ved strand eller swimmingpool, har andre travlt med at opleve omgivelserne. Næsten hver dag kan man komme på udflugt med bus eller båd og se spændende landskaber, byer, museer, historiske steder, restauranter og ofte lokal folklore.

palmestrand-bravo

Sol, sand og vand
De græske øer er om sommeren danskernes foretrukne ferieområde. Mange vender tilbage år efter år. Bravo Tours har Rhodos, Kreta, Santorini og Zakynthos på programmet. På disse øer er hyggen og det kulturelle ofte lige så populært som strandene.

Nabolandet Tyrkiet er næsten lige så populært som Grækenland. Bravo Tours har Danmarks mest varierede program i Tyrkiet - de populære badesteder Alanya, Kemer og Side, golfparadiset Belek og den mondæne badeby Bodrum.

Tunesien var indtil ”det arabiske forår” et meget populært feriested med lange, lækre strande - bl.a. ved Sousse. I år får Tunesien come back som ferieland til mange danskeres store tilfredshed.

Egypten er det andet store nordafrikanske ferieland. Især Røde Havs-byerne Hurghada og Sharm el-Sheik med strande, koralrev og dykkeområder er populære.

Sortehavet har ligesom Middelhavet lange strandstrækninger. Golden Sands i Bulgarien er en af de mest besøgte - blandt andet på grund af prisniveauet. Bulgarien har Europas laveste leveomkostninger, så her får man masser af oplevelser for få penge.

Thailand er det land, som flest danskere helst vil opleve på en ferierejse. Thailand har smuk natur, vidunderligt klima, dejlige strande med krystalklart vand, fantastisk mad og en smilende og gæstfri befolkning.

En af verdens flotteste øer, Koh Chang (elefantøen), og den royale by, Hua Hin, er kendt for deres flotte strande.

Denne side er under udvikling. (c) 2013 Easy2Go.dk - Farverhus 101, DK-6200 Aabenraa - cvr: 28318332 - Tel: +45 73620101 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..